top of page

IN HARMONIE MET JOUW DIER

 

 

Een vernieuwende training over mindful communiceren met jouw hond.

Ervaar jij moeilijke situaties met het gedrag van jouw hond? 

Trekken aan de riem, niet luisteren, weglopen, agressief of te dominant gedrag, moeilijk alleen kunnen zijn, angst?

Het niet weten hoe hiermee om te gaan resulteert niet zelden in reacties die de situatie alleen maar meer in de hand werken, en zodoende, voor zowel mens als dier, onnodig veel stress opleveren. 

 

In dit traject leer je bewuster te kijken naar jouzelf en jouw dier. Je leert een dieper begrip van lichaamstaal en energie, de taal van de hond.

Door je daarnaast diverse technieken eigen te maken, ontdek je hoe je ongewenste situaties makkelijk en snel kunt transformeren, en de band met jouw dier kan harmoniseren. Hierdoor verdwijnt de stress, en kunnen jij en jouw hondvriend weer optimaal genieten van elkaar! Het gaat hierbij niet om het willen veranderen van het gedrag van de hond middels het aanleren van trucjes of het gebruik maken van hulp- of dwangmiddelen, maar om zelf in jouw kracht en positieve leiderschapsenergie te komen. De hond, die van nature spiegelt, zal bij de juiste signalen en energie automatisch zijn gedrag aanpassen. Zo zijn vervelende situaties snel opgelost.

Bovendien zijn de inzichten en vaardigheden die je in dit traject opdoet ook heel waardevol en praktisch toepasbaar in andere facetten van jouw leven, zoals op het gebied van relaties, werk en algeheel welzijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan bod komen thema's als:

 

# Mindfulness

# Gentle leadership

# Spiegelen met jouw dier

# Energie harmonisatie

# Vertrouwen en verbinden

# Hondentaal en geweldloze communicatie

# Intuïtieve communicatie

# Emotionele en fysieke balans

Trajecten worden op maat gemaakt. 

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden:  info@adainhealing.nl

Adain Holistic Healing
bottom of page