Over Adain

Starseed Quantum Healer

20200118_193436 (1).png

Als klein meisje wist ik het helemaal. Diep verbonden als ik mij voelde met alles, de sterrenhemel, de natuur en alles wat leeft, was mijn missie duidelijk.

Ik wilde als een toverfee zijn, die overal 'het kwaad' zou bestrijden. Eindeloos fantaseerde ik hoe ik met mijn magische krachten overal waar het nodig was genezend licht instraalde, zodat alles vrij kon groeien en bloeien, en alle mensen en dieren bevrijd en gelukkig zouden zijn.           

Maar de realiteit van alle dag was anders. Door mijn helder intuïtieve kijk, waarmee ik buiten de huidige paradigma van lineaire tijd kan zien, waren veel van de gebruikelijke kaders en manieren die voor anderen normaal leken te zijn, voor mij maar moeilijk te begrijpen. Alsof ik van een andere planeet kwam. Waar ik van mijzelf juist heel vrij, open en lichthartig ben,  voelde ik me regelmatig overweldigd door alle geweld en vrijheidsbeperking die ik in de wereld om mij heen ervaarde. Zowel van mensen naar zichzelf en elkaar, als naar dieren en de natuur. Samen met persoonlijke traumatische ervaringen verloor ik hierdoor steeds verder het vertrouwen in mijzelf en de paradijselijke tijdlijn die ik voor ogen had. Hoe verder ik mijn hart afsloot, hoe dieper de neerwaartse spiraal van onmacht en depressie. Door een verkeersongeval liep ik bovendien letsel op aan hoofd, nek en rug. Blijvend, concludeerden de artsen uiteindelijk. Leven op pijnverdoving leverde echter alleen maar meer medische complicaties op en verdere disbalans in mijzelf en mijn leven.

 

De omslag kwam met de bewuste keuze om mijn hart weer te gaan volgen, en het proces van zelfheling aan te gaan.  Mijn helderziende en helende gaven weer te leren vertrouwen, om steeds dieper in het quantumveld met energie en de leer van alchemie te werken. Zo heb ik door de jaren heen geheel zonder medicijnen en reguliere behandelingen zowel mijn chronische PTSS en depressies leren helen, als ook het traumaletsel in mijn fysieke lijf. Ook al dan niet erfelijke ziektepatronen heb ik op deze wijze verder uit mijn systeem losgelaten.

Dankbaar en vol passie ben ik mijn roeping weer gaan volgen om mijn kracht en kennis (verkregen vanuit het doorlopen van diepe spirituele processen enerzijds, en diverse studies, opleidingen en projecten anderzijds)  in te zetten om anderen te helpen op hun pad. Een combinatie van pijn verlichten in het moment, en daarnaast, afgestemd op de persoon, methodes aan te reiken waardoor mensen ook leren zichzelf te helpen. Het proces van zelfrealisatie waarbij je jouw ware energetische potentieel leert kennen en benutten, zodat jij jezelf kunt helen en het leven van jouw dromen kunt gaan realiseren!  En zo ook weer anderen kunt inspireren. 

Mijn grootste uitdaging hierin was het mijzelf meer zichtbaar maken naar de buitenwereld. Voor de langste tijd heb ik me veiliger gevoeld om niets met anderen te delen over mijn helderziende en helende eigenschappen. Als doel heb ik nu echter om meer bewustwording te brengen rond energiewerk.

De vooroordelen en taboes, zoals die er vaak zijn als iets relatief onbekend is, te weerleggen met kennis en ervaring. Door mijn waarheid via mijn werk openlijk te delen, het voor anderen ook makkelijker te maken om vrij te spreken over de 'pleasures and pains' van het spiritueel ontwaken en het leren benutten van je passies en gaven, die iedereen heeft! Zodat je juist in wat jouw grootste uitdaging in je leven is, de kracht vindt om helemaal jouw authentieke Zelf te zijn!

 

Een tijd waarin mensen massaal vastlopen met burn-outs, depressies en gerelateerde psychische en fysieke aandoeningen, en het huidige zorgsysteem hierin voor zovelen niet genoeg meer kan bieden, vraagt om een nieuwe benadering. Ook de Covid-19 pandemie, die zoveel angst triggert nodigt uit om vanuit een breder perspectief naar crisis en ziekte te kijken. Bewuster te leren omgaan met je zelfhelende energie.

Het is mijn wens mensen te laten ervaren dat, ook als alles hopeloos lijkt, er altijd een weg naar verbetering is, ongeacht het 'verhaal' waar je in zit. Dat is vaak moeilijk te geloven als we problemen ervaren, maar vanuit een nieuwe zienswijze kun je deze weg leren vinden.  Met liefde begeleid ik je hierin. Het is een uitdagend en prachtig proces waarin je jezelf altijd verder kunt ontwikkelen, naar meer kracht en vrijheid. Zelf word ik hierin altijd geïnspireerd door de natuur, waar je, als je goed kijkt, oneindig veel van kunt leren. En gedreven door de Liefde, in de ruimste zin van het woord;  Eenheid, Vrijheid, Waarheid, Compassie en Overvloed, een mooiere realiteit voor iedereen!