Over Adain

Adain is een van nature helderwetend quantumhealer

en gediplomeerd Mindfulness Based Cognitief therapeut, met daarnaast diverse diploma's op het gebied van gezondheidsleer en natuurlijke geneeswijzen.

Bezield en met ruime ervaring in het werken met energie van mens, dier & natuur.

20191023_194734_edited.jpg

Als klein meisje wist ik het helemaal. Diep verbonden als ik mij voelde met alles, de sterrenhemel, de natuur en alles wat leeft, was mijn missie duidelijk.

Ik wilde als een toverfee zijn, die overal 'het kwaad' zou bestrijden. Eindeloos fantaseerde ik hoe ik overal waar het nodig was magisch en genezend licht instraalde, zodat alles vrij kon groeien en bloeien, en alle mensen en dieren bevrijd en gelukkig zouden zijn.           

Maar de realiteit van alle dag was anders. Door mijn aangeboren heldere intuïtie en trans dimensionale kijk, waren veel van de gebruikelijke kaders en manieren die voor anderen normaal leken te zijn, voor mij maar moeilijk te begrijpen. Alsof ik van een andere planeet kwam. Waar ik van mijzelf juist heel vrij, open en lichthartig ben, voelde ik me regelmatig overweldigd en verdrietig door alle geweld en vrijheidsbeperking die ik in de wereld om mij heen ervaarde. Zowel van mensen naar zichzelf en elkaar, als naar dieren en de natuur. Samen met persoonlijke traumatische ervaringen verloor ik hierdoor steeds verder het vertrouwen in mijzelf en de droom die ik voor ogen had. Hoe verder ik mijn hart afsloot, hoe dieper de neerwaartse spiraal van onmacht en depressie. Door een verkeersongeval liep ik bovendien letsel op aan hoofd, nek en rug. Blijvend, concludeerden de artsen uiteindelijk. Leven op pijnverdoving leverde echter alleen maar meer medische complicaties op en verdere disbalans in mijzelf en mijn leven.

 

De omslag kwam met de bewuste keuze om mijn hart weer te gaan volgen, en het proces van zelfheling aan te gaan.  Mijn spirituele kracht opnieuw te

leren vertrouwen, om steeds meer met mijn helende energie te kunnen werken. Zo heb ik door de jaren heen mijzelf en mijn potentieel hervonden.

En op eigen wijze, door onderliggende energetische patronen te doorzien en transformeren, zowel mijn chronische PTSS en depressies geheeld, als ook het traumaletsel in mijn fysieke lichaam. Daarnaast heb ik meerdere malen ervaren hoe ik zo zelf bepaalde aandoeningen en ziektepatronen, zoals pijn en (chronische) ontstekingen, uit mijn systeem kan loslaten, vrijwel altijd zonder medicatie of reguliere behandelingen. Ook als dat vanuit de reguliere kijk als onmogelijk werd gezien, omdat iets 'ongeneeslijk' zou zijn of alleen te verhelpen middels operaties of medicijnen.

 

Dankbaar en vol passie ben ik mijn roeping weer gaan volgen om mijn ervaring in te zetten om anderen te helpen op hun pad. Een combinatie van pijn verlichten in het moment, en daarnaast methodes aan te reiken waardoor mensen ook zichzelf kunnen helpen.

Mijn grootste uitdaging hierin was het naar buiten treden. Ik heb nooit vrij kunnen spreken over mijn helderwetendheid en wat dat inhoudt voor mij.

Een blokkade die het me ook onmogelijk maakte om echt in mijn kracht te komen, en in vrijheid te doen wat ik het liefst doe, wat in het verleden tot diepe depressies heeft geleid. Daarom is mijn doel nu om meer bewustwording te brengen rond spiritualiteit en het werken met energie.

De vooroordelen en taboes, zoals die er vaak zijn als iets relatief onbekend is, te weerleggen met kennis en ervaring. Hoewel energiewerk kan leiden tot het opbloeien van een spirituele vermogens waar wellicht niet iedereen zich iets bij kan voorstellen, is het in zichzelf niet zo zweverig als vaak gedacht, maar gewoon praktisch en berustend op (meta)fysische principes.
Door mijn waarheid openlijk te delen, hoop ik het ook voor anderen makkelijker te maken om vrij te spreken over spiritualiteit, de 'pleasures and pains' van het spiritueel ontwaken en het leren benutten van je passies en spirituele vermogens, die iedereen in essentie heeft!

 

Een tijd waarin mensen massaal vastlopen met burn-outs, depressies en gerelateerde psychische en fysieke aandoeningen, en het huidige zorgsysteem hierin voor zovelen niet genoeg meer kan bieden, vraagt om een nieuwe benadering. Ook de Covid-19 pandemie, die zoveel angst heeft getriggerd, nodigt uit om vanuit een breder perspectief naar crisis en ziekte te kijken. Bewuster te worden van je zelfhelende vermogen.

Het is mijn wens mensen te laten ervaren dat, ook als alles hopeloos lijkt, er vanuit een nieuwe kijk altijd een weg naar verbetering is, ongeacht het 'verhaal' waar je in zit. Met liefde begeleid ik je hierin.

Het is een uitdagend en prachtig proces waarin je jezelf altijd verder kunt ontwikkelen, naar meer kracht en vrijheid.

Zelf word ik hierin altijd geïnspireerd door de natuur, waar je, als je goed kijkt, oneindig veel van kunt leren. En gedreven door de Liefde, in de ruimste zin van het woord;  Eenheid, Vrijheid, Waarheid, Compassie en Overvloed, een mooiere realiteit voor iedereen!