Over Adain

Twinflame, Starseed, helderwetend quantum healer

Als klein meisje wist ik het helemaal. Diep verbonden als ik mij voelde met alles, de sterrenhemel, de natuur en alles wat leeft, was mijn missie duidelijk.

Ik wilde als een toverfee zijn, die overal 'het kwaad' zou bestrijden. Eindeloos fantaseerde ik hoe ik met mijn magische krachten overal genezend licht instraalde, zodat alles vrij kon groeien en bloeien, en alle mensen en dieren bevrijd en gelukkig zouden zijn...          

Maar de realiteit van alle dag was anders. Door mijn helder intu├»tieve aard  en trans dimensionale blik waren veel van de gebruikelijke kaders en manieren die voor anderen normaal leken te zijn, voor mij maar moeilijk te begrijpen. Alsof ik van een andere planeet kwam. Ik voelde me regelmatig overweldigd door alle  geweld en vrijheidsbeperking die ik in de wereld om mij heen ervaarde. Zowel van mensen naar zichzelf en elkaar, als van mensen naar dieren en de natuur. Samen met persoonlijke traumatische ervaringen verloor ik hierdoor steeds verder het vertrouwen in mijzelf en het  paradijselijke  beeld wat ik voor ogen had. Hoe verder ik mijn hart afsloot, hoe dieper de neerwaartse spiraal van onmacht en depressie. Door een verkeersongeval liep ik bovendien letsel op aan hoofd, nek en rug. Blijvend, concludeerden de artsen uiteindelijk. Leven op pijnverdoving leverde echter alleen maar meer medische complicaties op en verdere disbalans in mijzelf en mijn leven.

 

De omslag kwam met de bewuste keuze om mijn hart weer te gaan volgen, en het proces van zelfheling aan te gaan.  Mijn helderziende en helende gaven weer te leren vertrouwen, om steeds dieper met energie en de leer van alchemie te gaan werken. Op deze manier heb ik, geheel zonder medicijnen, zowel mijn fysieke lichaam en al dan niet erfelijke ziektepatronen,  als ook mijn chronische PTSS, burn-outs en depressies leren helen.  

Dankbaar en vol passie ben ik mijn roeping weer gaan volgen om mijn kracht en kennis (verkregen uit levenservaring en diverse studies, opleidingen en projecten)  in te zetten om anderen te helpen op hun pad. Een combinatie van pijn verlichten in het moment, en daarnaast, afgestemd op de wens, leeftijd en belevingswereld van de persoon, methodes aan te reiken waardoor mensen ook leren zichzelf te helpen. Het alchemisch proces van zelfrealisatie waarbij je jouw ware  potentieel leert kennen en benutten, zodat jij jezelf kunt helen en het leven van jouw dromen kunt gaan realiseren! En zo ook weer anderen kunt inspireren.

Als doel heb ik bovendien om meer bewustwording te brengen rond energiewerk. De vooroordelen en taboes hier om heen te weerleggen met kennis en ervaring. Een tijd waarin mensen massaal vastlopen met burn-outs, depressies en gerelateerde psychische en fysieke aandoeningen, en het huidige zorgsysteem hierin voor zovelen niet genoeg meer kan bieden, vraagt om een nieuwe benadering.

Het is mijn wens mensen te laten ervaren dat, ook als alles hopeloos lijkt, er altijd een weg naar verbetering is. Dat is vaak moeilijk te geloven als we problemen ervaren, maar vanuit een nieuwe zienswijze kun je deze weg leren vinden.  Met liefde begeleid ik je hierin. Het is een uitdagend en prachtig proces waarin je jezelf altijd verder kunt ontwikkelen, naar meer kracht en vrijheid. Zelf word ik hierin altijd ge├»nspireerd door de natuur, waar je, als je goed kijkt, oneindig veel van kunt leren. En gedreven door de Liefde, in de ruimste zin van het woord;  Eenheid, Vrijheid, Waarheid, Compassie en Overvloed, een mooiere realiteit voor iedereen.

 

Adain Holistic Healing

Wilp Gld.  Kvk 71141812