top of page

Ervaringen met Adain

5 Sterren

Het leven geeft soms plotselinge veranderingen zoals ik heb ervaren na een ernstig fietsongeluk. Ik heb bij Karin steun en liefde en genezing gekregen maar ook inzicht. Alles heeft een diepere betekenis.

G. Iepema

5 Sterren

Zeer interessant voor wie door wil groeien.

P. Frederiks

Wonderen verrichten bij dementie
Drie weken na het advies van Karin om voor mijn ernstig demente schoonmoeder van 84 met CBD-olie te gaan werken heeft ze ook een korte healing-sessie van Karin mogen ontvangen.
Mijn schoonmoeder woont beschermt in een huis van ‘Het Dagelijks leven’ en gebruikt geen medicatie, en wij de familie ondervonden steeds meer angst en agressie bij haar en steeds minder contact en communicatie.
Na de korte sessie van totaal misschien een halfuurtje merkte de zorg en wij ( de familie) de daarop volgende dagen geleidelijk meer ontspanning en meer regie over hoe zij nog steeds aan wil en kan geven hoe zij de dingen in haar leven wil. Ze is immers een gezonde Ziel in een afgetakeld lichaam met ook nog eens ernstige geheugen problemen.
Ook heeft Karin uitgebreid advies gegeven hoe we nog beter om kunnen gaan met dit verschijnsel zodat we niet de fout maken demente mensen te gaan behandelen als kinderen met een luier om, die onder dwang en medicatie verzorgd moeten worden. Maar op een andere rustige en respectvolle en humoristische wijze waardoor blijkt zelfs onze moeder op haar goede dagen wonderen verricht. De zorg benoemt het zelf ook zo.
Ze kan twee dagen in bed liggen en niks willen geen zorg geen hygiëne geen eten en nauwelijks drinken en geen gesprek, iedereen wordt weggestuurd. En de derde dag dan nodigt ze je uit op de rand van haar bed omdat ze wil praten en aankleden en eten....mogen de gordijnen weer open en is ze er weer.
Na maanden van isolatie is mijn schoonmoeder door de adviezen en behandelingen van Karin minder bang en durft ze zich weer meer te tonen en lacht ze ook weer. En mag ze haar slechte dagen ook zichzelf zijn. Heel respectvol.

SB ‘62

Vorig jaar een burn-out gehad. Om hieruit te komen een individuele training mindfulness gevolgd bij Karin. Dit heeft mij veel rust gebracht en geleerd om in het hier en nu te leven. Begeleiding van Karin was bijzonder prettig.


M. Mulder '84

Kort geleden ben ik bij Adain geweest omdat ik niet goed wist welke weg ik in wilde slaan, teveel in mijn hoofd zat en daarnaast ook wat begeleiding in ademhalingsoefeningen zocht.

Bij ontvangst voelde ik me meteen op mijn gemak bij Karin. Ze straalt rust uit en je kan vrijuit vertellen wat je dwars zit.

Ze vertelde me over haar werkwijze, zodat ik een beetje wist wat ik kon verwachten.

De 'bodyscan' werd uitgevoerd in een rustgevende ruimte. 

Na afloop vertelde Karin me wat ze ervaarde; over de blokkades in mijn lichaam etc. Wat dit zou kunnen betekenen, hoe ik meer los kan komen van oude dingen en weer te voelen wat ik wil.

Tot slot hebben we samen nog enkele ademhalingsoefeningen gedaan. In verband met stress ademde ik vaak verkeerd. Karin gaf me tips over hoe ik weer via mijn buik kan ademen.

De afspraak heb ik als fijn ervaren! Het heeft me weer een stapje verder geholpen.

Ik kan Adain aan je aanraden. Karin helpt je luisteren naar je lichaam, uit je hoofd komen en weer te voelen vanuit je hart! 

 

Marloes  '87

5 sterren

Karin is een hele lieve vrouw met een buitengewone gave. Ze heeft een groot hart en zet haar gave in om zowel mens als dier te helpen.

Het is moeilijk uit te leggen wat ze precies met je doet maar door haar behandeling zit ik veel beter in m’n vel.

Ze heeft veel spanning bij me weggehaald en na de behandeling handvaten gegeven waar ik veel aan heb.

Ingrid  '74

Karin komt af en toe een meditatieworkshop geven bij het Zelfregiecentrum Deventer en onze bezoekers zijn heel blij met haar. De bezoekers gaven aan tot rust te komen tijdens de meditatie, de sfeer wordt ook als heel prettig ervaren. Wij zijn heel blij met Karin en met haar manier van werken.

De deelnemers gaven gelijk aan vaker te willen deelnemen aan de meditatieworkshops.

L. Stan   Zelfregiecentrum/ Vriendendiensten Deventer  

Karin is heel kundig, prettig en liefdevol in de omgang met onze hond.

Hij is rustig, blij en in balans als hij bij Karin is of als Karin met hem heeft gewerkt. Karin heeft altijd oog voor details en voor zijn welzijn.

Dit zowel op het gebied van gedrag als gezondheid en voeding.

I.Meeusen

Karin, wat fijn dat je mij weer echt laat voelen,

door mijn weerstand heen, liefdevol, confronterend, maar altijd met zachte hand.

En hoe moeilijk het ook voor me is, ik voel altijd jouw steun!

H.L.  '73

bottom of page