Agenda

Er staan momenteel geen bijeenkomsten gepland

Meditatie

Wil jij ook ontdekken wat meditatie voor jou kan betekenen? Dat het helemaal niet saai, zweverig of moeilijk is? Hoe het je kan helpen omgaan met lastige emoties en gedachtes, en hoe je door regelmatig te mediteren meer in jouw persoonlijke kracht komt? 

Het kan lastig zijn om zelf een meditatie routine op te bouwen, zeker als je niet eerder gemediteerd hebt. Want hoe werkt dat dan precies? Omdat er in eerste instantie vaak onrust naar boven komt, haken mensen af, het lijkt voor hun niet te werken. Maar daarin zit nou juist de essentie van mediteren. Tijdens een individuele meditatietraining leer je hiermee om te gaan, en maak je kennis met diverse mediatievormen en ademtechnieken, die jouw welzijn bevorderen. Het voordeel van een individuele training is dat de sessies geheel afgestemd zijn op jou. Je legt in korte tijd een basis waar je de rest van je leven van kunt profiteren!

Come-home-1080x675_edited.jpg

Shamanic Trance Journey

dream-catcher-4063205_1280.jpg

Een Shamanic Trance Journey is een mooie, avontuurlijke manier van mediteren/visualiseren. In een trance journey raak je via jouw zintuigen in een diepe staat van ontspanning, waarin je steeds verder afreist naar gebieden in jouw onderbewuste. Hierin wordt je laagje voor laagje begeleid. Zo ontvouwt zich dan vanzelf een prachtige beleving van beelden, geluiden, sensaties, gevoelens, en geuren. 

Creatieve visualisatie is een beproefde, helende methode om meer inzicht te krijgen in jezelf.  Wat zijn jouw drijfveren en doelen, waar zitten er blokkades, en wat jij nodig hebt om je doelen te behalen en je hartewensen te vervullen? De reizen kunnen zowel individueel als voor groepen worden aangevraagd.

Groepstrainingen, bijeenkomsten & presentaties

Voor alle groepstrainingen/, shamanic trance journeys en meditatiebijeenkomsten geldt, net als voor de individuele sessies, dat ze afgestemd worden op leeftijd (kinderen/jongeren/volwassenen), samenstelling en belevingswereld van de groep.

Voor meer informatie of een aanvraag, neem gerust contact op!