Agenda

Vanaf juni 2020 iedere dinsdagavond en vrijdagochtend

Er is weer zomeryoga in de natuur!

Bij droog weer iedere dinsdagavond van 19.30u tot 20.30u, en iedere vrijdagochtend van 10.30u tot 11.30u. in de Wilpse weide

Hatha, Yin en Tibetaanse yoga

Voor meer info en aanmelden: info@adainhealing.nl

Meditatie

Wil jij ook ontdekken wat meditatie voor jou kan betekenen? Dat het helemaal niet saai, zweverig of moeilijk is? Hoe het je kan helpen omgaan met lastige emoties en gedachtes, en hoe je door regelmatig te mediteren meer in jouw persoonlijke kracht komt? 

Bij Adain zijn er meerdere mogelijkheden om dit te leren, zowel individueel als in groepsverband. 

Shamanic Trance Journey

Een Shamanic Trance Journey is een mooie, avontuurlijke manier van mediteren/visualiseren. In een trance journey raak je via jouw zintuigen in een diepe staat van ontspanning, waarin je steeds verder afreist naar gebieden in jouw onderbewuste. Hierin wordt je laagje voor laagje begeleid. Zo ontvouwt zich dan vanzelf een prachtige beleving van beelden, geluiden, sensaties, gevoelens, en geuren. 

Creatieve visualisatie is een beproefde, helende methode om meer inzicht te krijgen in jezelf.  Wat zijn jouw drijfveren en doelen, waar zitten er blokkades, en wat jij nodig hebt om je doelen te behalen en je hartewensen te vervullen?

Groepstrainingen & workshops

* energie, frequenties en de emotionele ladder

* hoe word ik de beste versie van mijzelf?

* omgaan met triggers zoals stress en pijn, zowel bij jezelf als de ander 

* de kundalini energie; bewustwording, spirituele autonomie en jouw sociale en ecologische voetprint

* de natuur als gids en genezer

*  het proces van creëren en manifesteren

* van dualiteit naar eenheid 

Voor de groepstrainingen/workshops, shamanic trance journeys en meditatiebijeenkomsten geldt, net als voor de individuele sessies, dat ze afgestemd worden op leeftijd (kinderen/jongeren/volwassenen), samenstelling en belevingswereld van de groep. Voor meer informatie, neem gerust contact op!

Wilp Gld.  Kvk 71141812